Deltavliegclub Daidalos

Alles over Deltavliegen bij ……

Bösingen 22-28 juni 2020

Er stonden voor 2020 al weer diverse uitstapjes met Daidalos gepland tot corona roet in het eten strooide en het onmogelijk maakte in april naar Bösingen te gaan en Monte Cucco in mei ook afgezegd moest worden. 

Het daarop volgende evenement zou Blumberg worden half juni. Het bleef lang onzeker of de grenzen wel geopend zouden worden en of het sanitair en de andere voorzieningen op het zweefvliegveld wel gebruikt mochten worden. Een week voor aanvang kregen we groen licht. Helaas de volgende dag kwam de teleurstelling, de zweefvliegvereniging Blumberg zou geen toestemming krijgen om ons te mogen ontvangen. Een flinke teleurstelling. Annet nam gelijk contact op met de Bösinger vereniging en wist op het laatste moment daar toestemming te krijgen te komen slepen. Het veld daar was nog maar net weer geopend, maar dan alleen maar voor het vliegen. Er mocht dit keer niet worden gekampeerd op het veld. Gelukkig wilden de deelnemers wel naar een nabij gelegen camping gaan en kon er toch nog een hele leuke week worden gevlogen te Bösingen. Negen Daidalosleden waren present, enkele piloten uit Blumberg kwamen hier slepen en natuurlijk diverse lokale piloten kwamen één tot meerdere dagen de Nederlanders versterken.

Al met al een geslaagde sleepweek met mooie vluchten en veel gezelligheid.

Reacties zijn gesloten.